Saturday, September 12, 2009

Selepas 8 bulan....

Posted by mama-khayra at 1:56 AM
uh huuhh..tgk date last posting blog ni.January 29,uish lama betol ye..ekekekkee.baru pasan lama...ada few friends(few jek sbb bukan glamer sgt pon hikhikhik) yg tanya kenapa tak update2 blog..hmm jawapan yg pastinye adalah MALAS wakakaka..sebab2 lain,mmm widget ilang so macam cacat jek nmpk blog ni.so tak semangat nk mengudpate.. :P

pastu kamera pon dh rosak,cam tak menarik jek nk citer tade gambar...khayra la rosakkan kamera. mengamuk ngan daddy abes dibalingnye kamera tu..aduhaii urut dada jek la aku tengok..blogger-emoticon.blogspot.com. pasni kalau letak gambar dalam posting baru pon mungkin (bukan mungkin..MEMANG) gambar tak menarik sbb guna hp kamera jek blogger-emoticon.blogspot.com

ni aku dh tukar layout baru,wahaha pink lagik..i loiiikeee..cam tennag gitu tgk warna pink :P.

ok la jom layan few pics..pics ni tade kene mengena ngan entry yer..sajer je nk kasik meriah wakakaka..






3 comments on "Selepas 8 bulan...."

dd dudu on September 12, 2009 at 10:57 AM said...

aloh aloh aloh comelllnyeeee khayraaa

eeeihhh

mama-khayra on September 12, 2009 at 1:03 PM said...

hikhikhikk..sejak dh besar ni lebih kpd comot dd :P

.:: Suhaidah Tan ::. on September 14, 2009 at 5:22 AM said...

so cute lah kyra paki tudng...wink2 rasa nak cubit jew hikhik

 

my SouL ~ my LifE ~ my LovE Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal