Monday, September 14, 2009

+ New Dress +

Posted by mama-khayra at 8:26 PM
Hari ni khayra dapat new dress..mama bought from http://mykiddyplace.blogspot.com/ .The owner is very nice,mama sgt suka deal dengan dia :) . After amik the item kat office daddy, sampai jek rumah mama suruh khayra posing ngan dress baru...anak dara ni apa lagi,mmg suka la..siap senget2 kepala lagi hahaa..enjoy the pics

siap peluk tubuh..hihihiiii



senget2 pale posing.. :P

9 comments on "+ New Dress +"

dd dudu on September 14, 2009 at 11:59 PM said...

waah khayra ke nii~~ dah jadik anak dara laa~~ hihihi beso dah khayra huk huk x sempat kak dd dudu nak dukung wuuuu wuu

anneweeza on September 15, 2009 at 12:33 AM said...

lalalalaaaaa...comey nyer die... ;) siap posing malu2 gitu..hikhik.. ;)

.:: Suhaidah Tan ::. on September 15, 2009 at 4:23 AM said...

chumellll.....
:)

mama-khayra on September 15, 2009 at 10:21 AM said...

dd : bule jek dukung kot,tp tak larat la sebab berat hihihihi

anne : kuat posing woo minah ni, soh letak tgn kat pipi die buat,soh senget die buat hahaa..mmg suka amik gamba.pastu sebok nk tgk gambar sendiri,apekess..

momoi @ suhaidah : momoi,aunty tgk gambar momoi masa kecik kat tepi blog moi,comel gak.masa kecik2 muka tuan hadi,dh besar cam muka mama moi..

.:: Suhaidah Tan ::. on September 15, 2009 at 2:00 PM said...

haha tpi kn aunty skrng nie lah ada org cakp muka mcm papa..masa gi wat buku bank org tu ckp adik bradik kew dgn papa..ish2 hehe

mama-khayra on September 15, 2009 at 2:38 PM said...

hahaa muda la tuan hadi smpi org ingat adik beradik ngan momoi.. :P

.:: Suhaidah Tan ::. on September 15, 2009 at 9:17 PM said...

haha...mne muda tua dah haha..

Ana on September 16, 2009 at 12:16 PM said...

pandai khayra posing ekk ila..comel..
update laa selalu..suka nk baca cita pasal budak comel nie..pasal mama n daddy dia xyah masuk..hahahha..

mama-khayra on September 16, 2009 at 1:21 PM said...

ana : hahaha kasik can la mama ngan daddy enterprem jugak..

 

my SouL ~ my LifE ~ my LovE Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal