Wednesday, September 16, 2009

Anak dara yg lorat...

Posted by mama-khayra at 2:34 PM
korang tau lorat tu ape tak..mmm family aku suka la guna word tu hihihihii. lorat ni cam banyak pe'el la..
haa anak dara aku tuh mmg lorat sgt..kadang2 aku tensen kadang2 aku suke wahahah..td masa die nmpk mama nye on laptop dia mula la gelabah tak tentu arah..ingatkan ape la,aku wat bodo jek tak layan...rupanya die masuk bilik amik lappy daddy die.bongkok2 badan angkat lappy hahahaha...
adehh tak sempat nk snap gambar sbb aku kelam kabut nk gi tolong angkat laptop tu.yelah kang jatuh lak naya jek. nnt kalau berkesempatan aku snap hihihii..

ni adalah kali kedua die wat camtu tau.kali pertama adalah minggu lepas. dia sibuk nk main laptop sebab nmpk daddy die wat keje..so daddy bg laptop lagi satu letak atas katil kasik die main2..aku plak kuar jap gi dapur nk masak. agaknye die busan tade sape kat bilik so die nk kuar la bawak laptop tu.tetiba jek aku dengar die menjeritblogger-emoticon.blogspot.com. bila smpi kat bilik aku tgk laptop tu dh kat depan pintu bilik dah hahahaa..adehh felik2 camne die bawak turun laptop tu dr katil..kuat jugak anak dara aku ni.

owh ckp pasal kuat, khayra mmg budak kuat..kalau luka2 takdenye die nk nangis..paling2 pon die ckp.."ouuhhh shakeettt!!" suara dh la kuat,sakit gegendang tinger dengar..ckp siap kerut2 dahi,mata kasik sepet sikit. berlakon mmg ko pandai khayraa..setakat ni dh 3 kali la die mengalami luka2 kecil hihhiihii.
1st - luka kat tgn kene kaca kat ofis daddy - tak nangis,pakai kan plaster die bukak blk.
2nd - kaki kene kaca kat rumah kak sal masa die main2 kat sana. tak nangis,kak sal letak ubat gamat die pon sebok nk tonyoh gak kaki die.
3rd - jari kene iron kat umah - tak serius,kecik je area yg kene iron tuh. masa part kene iron dh gelembung die pon main tonyoh2 kat tempat ada air tuh hehehe..bila dh pecah die tonyoh2 kulit tu smpi tanggal.adehh aku tgk pon ngeri..die relax jek.

gambar tak clear.nmpk tak middle finger die ada luka. tula luka kene iron.masa ni gelembung air dh pecah,kulit pon dh ditanggalkan.

~lalalalalalaaa~arini wat entry kelam kabut...hahaa sibuk2 packing barang pun sempat nk update blog..yeaaayyy sok blk kl...kuala lumpuuurrrr tungguuuu...


4 comments on "Anak dara yg lorat..."

.:: Suhaidah Tan ::. on September 16, 2009 at 6:00 PM said...

hahah kuat tul khayra nie...
yeah esk aunty balik kl kan mama ckp...take care..careful yeah...Selamat hari raya maaf zahir batin untuk aunty 1 family k :D

Marina Monroe on September 16, 2009 at 8:38 PM said...

"Selamat Hari Raya Aidil Fitri" dari auntie.

mama-khayra on September 16, 2009 at 9:30 PM said...

momoi : Selamat hari raya maaf zahir batin to momoi and family too :)

aunty nani : Thank you aunty. Selamat hari raya to u too :)

Ana on September 17, 2009 at 12:53 PM said...

bertuah betul budak khayra nie ekk..ikot mama dia laa tue nk jadik pakar IT..tue yg suka main lappy kecik2..

 

my SouL ~ my LifE ~ my LovE Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal