Wednesday, December 10, 2008

~ Hobi Baru SayA ^_^ ~

Posted by mama-khayra at 11:56 PM
lalalalallalaa~

saya de hobi baru ye kawan2...blogger-emoticon.blogspot.com..iaitu digital scrapping...wah sukeee sukee sbb die byk elemen yg cumel2...hhihihihihi. ok 1st layout yg aku buat tuh khayra hehee..isk layout ke org panggil.aku pon tak bape reti la term2 scrapping ni,blasah aje la...blogger-emoticon.blogspot.com


eh eh yg merry christmas ni korang jangan salah anggap laks..aku download quickpage..sennag,taruh gamba jek dh siap


ini try wat sendiri from scratch..hahaha
ekekkekeke lawa tak lawa tak...:P

memula ni cam klako la sikit,nnt akan ku usahakan yg cantek2 lagi ekk...


ni antara element2 yg aku download..hihihh comel kan...ade byk elemen lagi..leh la guna untuk LO akan datang...yeeaahhh nnt upload LO br plakblogger-emoticon.blogspot.com

8 comments on "~ Hobi Baru SayA ^_^ ~"

dd dudu on December 11, 2008 at 8:49 AM said...

kak illa gune software apeeeeee :)

anneweeza on December 11, 2008 at 6:32 PM said...

hee....scrapping ni mmg best...hoho...n ade gak few software scrap book nih...ahah mmg comey2 pon... :)

mama-khayra on December 11, 2008 at 10:45 PM said...

dd : akak guna photoshop sajorkk yang..

anneweeza : ha ah best sbb byk element comel kan hihihihi.tgk CT wat lagi lawaaa... :P

Nanee Hamid on December 12, 2008 at 11:35 AM said...

apeminatang scrap2 nih weh..
main kerat n tampal ek?buta IT skejap..hihihhh

mama-khayra on December 12, 2008 at 12:45 PM said...

nanee : menatang ni sejenis menatang yg tak berbulu,byk mata,hidung ade banyak lobang...kakakaakaa.

ala..die sama cam kita wat scrapbook masa kecik2 dulu.potong2 tampal2 kan.tapi ni seme digital,download jek reben,bunga2,daun2,words yg ade then ko kerjakan la dalam photoshop mengikut kreativiti ko cewaahhh..:P

dd dudu on December 14, 2008 at 1:13 AM said...

oooooooooooooo~
bace yg akak reply ke nanee hamid, baru sy pahaamm apeee itu scrapping2 no

mama-khayra on December 14, 2008 at 10:47 AM said...

dd : dd dah paham kan,jom la buat ekekekekee..

aini said...

abih khayra jd mangsa eksperimen mama nye hehe

 

my SouL ~ my LifE ~ my LovE Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal