Saturday, December 20, 2008

+ TAGGED : Dari nanee lagi heee:D +

Posted by mama-khayra at 12:19 AM
Tag ni dr puan dayat @ nanee..

Syarat2nya:
- Pada yang telah berkahwin,anda dikehendaki postkan gambar perkahwinan anda dlm blog anda...--->>>ye ye sayee dah kawen.jadi sayee kene letak gambo kawen la kan...blogger-emoticon.blogspot.com
- Pada yang belum berkahwin,postkan gambar perkahwinan yang paling bermakna buat anda yang pernah anda hadiri.. contohnyer perkahwinan X-kekasih ,kawan baik,artis populer..tak kiralah,asalkan ianya membawa seribu erti buat anda...

~Ni la gamba kawen sayeee belah hubby~
alahaaii cam nak bersanding balik jek rase...jom yang main kawen2 nak miahahahaha
eh nape muka laki aku tuh siyes sgt..isk isk isk.penin duit byk abes ekk
blogger-emoticon.blogspot.com

huwaawaaa..nak kurus cam duluuuuuuuuublogger-emoticon.blogspot.commencik lelemak sekaranggg!!!

Sila sambung TAG ni yer..
mama haris

Saliza
Nur
dd dudu
Ct Farah

11 comments on "+ TAGGED : Dari nanee lagi heee:D +"

Nanee Hamid on December 20, 2008 at 4:06 PM said...

kuat beno ko tarik tgn hb ko tu ek? smpai senget bahu dia sebelah..hehehhe=p

mama-khayra on December 20, 2008 at 8:57 PM said...

nanee : mana ko tau aku tarik...kot2 aku tengah cubit die ke ko tak nmpk hahahaha...

dd dudu on December 21, 2008 at 7:20 PM said...

alaa kak illa, sy lum kawin tp sy tingin taruk gamba yg dah kawenn, uuu cane tu ;p

mama-khayra on December 21, 2008 at 7:21 PM said...

dd..letak gambo mak ngan ayah kawen..sweettttt..:D

Mama Hakimi on December 22, 2008 at 10:18 AM said...

nape laa ko xpenah tinggal nama ahkak wahai adekku...

http://mamanayah-h.blogspot.com

- i tukar link blog lain ek..

anaash on December 23, 2008 at 8:49 AM said...

alaaa ilaa..kita bz laa..bos kesygn kita tue dah blk msia laa..tue yg lama x update blog nie..nnt bila dia dah blah kita jwb tag nie yekk..

mama-khayra on December 23, 2008 at 9:11 AM said...

mama hakimi : sbb kita suka letak nama akak hahahaa

anaash : oowwwhhh patotla...isk isk isk,kalo tak blk mesia takleh ke..eekkekeke

Mama Hakimi on December 26, 2008 at 11:39 AM said...

wooo tag akak ek.. ok..

akak dh tag illa balik.. muahahaa...

Aidilangelo on January 29, 2009 at 6:01 PM said...

wahwah.. mole2 kat wisma bernama, skang dah ke seberang laut.. wakaka.. gambo ni dah xlaku la.. sbb dh ade baby..

kami nak gambo baby.. bukan mak baby.. wakakaka (protes2)

mama-khayra on January 29, 2009 at 6:11 PM said...

Aidil : ko dengki ah..cakap la nk amik gambo kawen cam aku kan wakakakaka...

Aidilangelo on February 4, 2009 at 5:53 PM said...

aku nk lari konsep sket.. besenye buat ala2 kimono indian sume.. aku nk buat ala2 koboi ngan red indian la plak! wakaka! xpon zorro ke.. tp kalo xbuleh ala2 zombi kampong pisang pon ok hape? Wakakaka!

 

my SouL ~ my LifE ~ my LovE Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal