Saturday, December 20, 2008

+ TAGGED : Dari nanee lagi heee:D +

Posted by mama-khayra at 12:19 AM 11 comments Links to this post
Tag ni dr puan dayat @ nanee..

Syarat2nya:
- Pada yang telah berkahwin,anda dikehendaki postkan gambar perkahwinan anda dlm blog anda...--->>>ye ye sayee dah kawen.jadi sayee kene letak gambo kawen la kan...blogger-emoticon.blogspot.com
- Pada yang belum berkahwin,postkan gambar perkahwinan yang paling bermakna buat anda yang pernah anda hadiri.. contohnyer perkahwinan X-kekasih ,kawan baik,artis populer..tak kiralah,asalkan ianya membawa seribu erti buat anda...

~Ni la gamba kawen sayeee belah hubby~
alahaaii cam nak bersanding balik jek rase...jom yang main kawen2 nak miahahahaha
eh nape muka laki aku tuh siyes sgt..isk isk isk.penin duit byk abes ekk
blogger-emoticon.blogspot.com

huwaawaaa..nak kurus cam duluuuuuuuuublogger-emoticon.blogspot.commencik lelemak sekaranggg!!!

Sila sambung TAG ni yer..
mama haris

Saliza
Nur
dd dudu
Ct Farah

Friday, December 12, 2008

+ Scrapping +

Posted by mama-khayra at 12:50 PM 1 comments Links to this post
ok kalau ade yang minat nk menjerumuskan diri dalam menatang(bak kata nanee) scrapping2 ni...ni aku share sikit ekk...actually korang leh jumpaaa banyaakk sgt pasal scrapping ni.utk newbie cam aku dan uols2, kita try yg free nyer dulu eyyhh..blogger-emoticon.blogspot.com

ok..ni ade satu blog yg listkan byk freebies. gi kat http://ikeagoddess.blogspot.com/

ni screenshot ikeagoddes.
katakanlah uols suka no 4 tuh...uols klik kat link no 4 okehh.
then die redirect ke page designer tuh.
kat page designer tuh uols ikut la arahan2 nk download.
file biasanye dalam bentuk .zip @ .rar
cam bese unzip file tuh dan uols kerjakan la element/quickpage yg uols download tuh ek.
buleh guna photoshop (aku slalu guna yg ni jek),PSE,picaboo dll.

Selamat Mencoobaaa...blogger-emoticon.blogspot.com

ok...kat blog ikeagoddes tu jugak ade tutorial..
cuba uols tgk kat bahagian kiri blog ade ruangan How 2

uols buleh refer tutorial ni,cuba main2 wat scrapping ni ek..nnt lama2 mesti teror nye...
ade byk gak tutorial lain,search mesti jumpa....
yeeaahaaa...happy scrapping to uolssblogger-emoticon.blogspot.com

Thursday, December 11, 2008

+ BanneR +

Posted by mama-khayra at 10:39 PM 4 comments Links to this post
hari ini hari rajin bukak photoshop...jadiikkk,aku wat la banner hhhihiii..kedai org ade banner aku pon nk jugak la kaannn...

so ini la hasilnyeee....


sakit pinggang aku wat mende alah ni...klu ade yg kata tak lawa nangis aku..blogger-emoticon.blogspot.com

dah dah..nk pi masukkan dalam blog pulak ekekkeke...

Wednesday, December 10, 2008

~ Hobi Baru SayA ^_^ ~

Posted by mama-khayra at 11:56 PM 8 comments Links to this post
lalalalallalaa~

saya de hobi baru ye kawan2...blogger-emoticon.blogspot.com..iaitu digital scrapping...wah sukeee sukee sbb die byk elemen yg cumel2...hhihihihihi. ok 1st layout yg aku buat tuh khayra hehee..isk layout ke org panggil.aku pon tak bape reti la term2 scrapping ni,blasah aje la...blogger-emoticon.blogspot.com


eh eh yg merry christmas ni korang jangan salah anggap laks..aku download quickpage..sennag,taruh gamba jek dh siap


ini try wat sendiri from scratch..hahaha
ekekkekeke lawa tak lawa tak...:P

memula ni cam klako la sikit,nnt akan ku usahakan yg cantek2 lagi ekk...


ni antara element2 yg aku download..hihihh comel kan...ade byk elemen lagi..leh la guna untuk LO akan datang...yeeaahhh nnt upload LO br plakblogger-emoticon.blogspot.com

Wednesday, December 3, 2008

Haaaachhumm!!!

Posted by mama-khayra at 12:36 AM 0 comments Links to this post
Haaaachhumm!!! isk isk..banyak nye habuk..bersawang2 dah blog haku hahahaa....alahaii siannye blog ni..sejak mama-khayra ade baby baru ni dah seminggu tak hapdet blog ni..sowi ler cayaanngg aloloolooo jangan majuk2...ceaaaahhh heheheh..

dr arituh nk update tak jugak update2 blog ni..haaiihh smpi arini haku pon lupe apa aku nk citer...

dan di ketika ini aku nk titun daahh ngantuk plak..ikhram pon dh tdo..shiann die kurang kasih sayang aku semenjak 2 menjak ni hahahaa..blogger-emoticon.blogspot.com

nnt sok sok la update..daaaa...blogger-emoticon.blogspot.com
 

my SouL ~ my LifE ~ my LovE Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal