Friday, November 14, 2008

1st Entry for my 1st personal blog

Posted by mama-khayra at 12:45 PM
blogger-emoticon.blogspot.comhhihihihhihi this is my 1st entry for my personal blog...dh tua2 baru nk wat blog.blogger-emoticon.blogspot.comhuhhuu mementang dah banyak masa terluang hihiii

story ckit pasal family la..blogger-emoticon.blogspot.com

mmm start with ayah..ayah yg tegas dan garang blogger-emoticon.blogspot.comhehee.but nowadays die dh sporting daa.sbb dh tua kots..[hahaha].mak plak baekk..dolu2 mak slalu la cover aku klu aku nk kuar jenjalan ke, aku ade buat something yg ayah tak sker ke...shiaann mak kene tipu2 sunat kat ayahblogger-emoticon.blogspot.com

aku ade 2 adik pompuan dan sorang adik laki..
alin : skema,rajin,baekk ati sangat [ smpi slalu dipergunakan ],pandai masak,suka kemas umah. sangat opposite ngan aku uh huuhhhblogger-emoticon.blogspot.com...masa aku kawen die yg banyak tolong...smpi die tak tdo sebab jaga inai aku malam2 hikhikhik...tq sis..u're such a good sista!!blogger-emoticon.blogspot.com

fara nabila : suka melawa,sama gak cam aku yg tak bape rajin kemas umah hihihihi..tapi bila kene buat..die buat la jugak,baek ati,suka budak,kat skola ade yg panggil fara hilton sbb die kurus dah suka bergaya ala2 comelblogger-emoticon.blogspot.com[jeles aahh..dolu2 masa skola dak2 panggil aku amelina huwaawaaa meciikkkblogger-emoticon.blogspot.com]

asyraf : degil, keras kepala [ eeeiiiii tensen nk layan blogger-emoticon.blogspot.com] , manja..mmm pe lagi...suka nangis kot hahahaa...sebabnye dh bongsu..tu yang manja sangat. UPSR baru2 ni dapat 4A's, 1B. ok gak kan hihihiii. aku nengok main2 jek banyak ingat takleh make it..blogger-emoticon.blogspot.com

huwaaargghh dah ngantuk la...nk titun laa..daaaablogger-emoticon.blogspot.com

6 comments on "1st Entry for my 1st personal blog"

Nanee Hamid on November 17, 2008 at 3:35 PM said...

muahaha..dah ade icon comey2 eks..=p

Nanee Hamid on November 17, 2008 at 3:36 PM said...

nnt aku link ke blog ko nih..so, teruskan menulih..kekekkeke

mama-khayra on November 18, 2008 at 12:46 AM said...

sila2 link kan blog aku kat blog ko ekekekkee...ade yg lagi comel..nk curik sila kan la..[ invite dengan hati terbuka hahaha ]

abel luv u said...

waaahhh mama kayra dh menguasai dunia blog skrg..perghh! neway, jgn leka sangat sampai gulai kt dapuq hangit cheq noo..nguahahha

mama-khayra on November 19, 2008 at 4:50 PM said...

nabel : aiihhh tak penah hangittt time ber blogging uols...hanget time tgh bersukaria ngan khayra lam bilik adela...huhuuuu

Ct Farah on November 27, 2008 at 12:46 PM said...

hai akak ku sayang...sungguh comel ar khayra..geram plak tgk...putih gebu tu...hahahahah...

 

my SouL ~ my LifE ~ my LovE Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal