Monday, November 17, 2008

+ aku & kawan-kawan +

Posted by mama-khayra at 11:02 PM
Salam uols...

arini bila online jek ade beberapa kawan2 yg BUZZ kat YM..hehhehee seperti biasa ade jek citer menarik...

ni ita...baca status kat YM kot tu yg die tegur tuh...blogger-emoticon.blogspot.com

puteri_1003 (17-Nov-08 4:18:49 PM): ko wat blog pe lg neh
puteri_1003 (17-Nov-08 4:18:56 PM): jap aku nengok lawa tak
pinky_angel82 (17-Nov-08 4:19:08 PM): kakakakaka
pinky_angel82 (17-Nov-08 4:19:12 PM): jangan la..
pinky_angel82 (17-Nov-08 4:19:13 PM): malu aku
puteri_1003 (17-Nov-08 4:19:37 PM): resepi tuhhh
puteri_1003 (17-Nov-08 4:19:48 PM): jap ahhh aku nak belek nih...
puteri_1003 (17-Nov-08 4:22:45 PM): anak ko neh mcm berlakon lak
puteri_1003 (17-Nov-08 4:22:52 PM):
pinky_angel82 (17-Nov-08 4:22:56 PM): hahahahaa tula pasal
puteri_1003 (17-Nov-08 4:23:14 PM): apa nama show dia ?
puteri_1003 (17-Nov-08 4:23:59 PM): siap pose mautt ag tuh
puteri_1003 (17-Nov-08 4:24:04 PM): mesti mama dia cmtuh
puteri_1003 (17-Nov-08 4:24:21 PM): tp anak dia wat comei ar
puteri_1003 (17-Nov-08 4:24:28 PM):
pinky_angel82 (17-Nov-08 4:24:51 PM): show tade nama ahhh
pinky_angel82 (17-Nov-08 4:24:56 PM): eh aku wat comel pe..
pinky_angel82 (17-Nov-08 4:25:04 PM): tu la...aku malas jek nk tunjuk
pinky_angel82 (17-Nov-08 4:25:04 PM):
puteri_1003 (17-Nov-08 4:25:39 PM): uishh x tnjuk pun xper...
puteri_1003 (17-Nov-08 4:25:49 PM): kang ramai lak yg nangiss
pinky_angel82 (17-Nov-08 4:26:40 PM): tulah..
pinky_angel82 (17-Nov-08 4:26:45 PM): nangis sebab comel sangaattt
puteri_1003 (17-Nov-08 4:27:22 PM): wakakaka..nangis sbb tinga diorg dilimpahi bendalir yg mnyakitkan...
pinky_angel82 (17-Nov-08 4:27:39 PM): huwaawaawaaa ita buli akuu
haaa aku bgtau mak ko a.k.a nenek sedara aku yang ko buli aku...blogger-emoticon.blogspot.com

ni adah plak...sebok nak makan kek batik...oowwhh kali ni die nk buat sendiri. siap mintak resepi lagi tuu. korang caye tak... caye tak...cayelaaaa hahahahablogger-emoticon.blogspot.com. aku rase cam nk tengok aje si adah ni masuk dapor cemana la gaya nyee...aku takut die mengamuk jek klu kek batik die tak jadik kakakakaa

dan jue...owwhhh minah ni tgh sebok ngan persiapan kawen. tengah pening pikir sape nk jadik pengapit..hahahah aku malas ah nk mention kat sini sape pengapit pilihan terakhir ko jue...blogger-emoticon.blogspot.comtu tgh sibuk nk bagi2 kad kawen la tuh kot sbb tadi tanya nama mak aku plak..uhh pehtu skang dh mula nk blaja masak2.adehhh ni lagi sorang yg buat aku nk tergelak...[ nak tergelak sbb aku tau cemana rupanye klu org yg tak biasa masuk dapor stat nk blaja masak...comot sunggoh sama cam aku dolu2 hahaa ]. gud luck lah my pren..semoga menjadi isteri yang pandai memasak nanti ya!!! [ cam aku skang...hahaha bole ngaku giteww?? ]

eh nk titun la...shiaann ikhram dh tertido kat sofa.tadi dh elok2 tdo lam bilik die kuar plak sbb aku tak masuk2...mira kata aku mengabaikan naluri suami aku. cess hampeh ko mira...

3 comments on "+ aku & kawan-kawan +"

adah said...

ooo ngata aku ek...nnt kalo dh wat keknyer aku amk gmbo tnjk kt ko..nh bhn2 x bli lg...ehhehe

mama-khayra on November 18, 2008 at 2:11 PM said...

sila2 amik gambo..akak ku masukkan dalam blog aku ya!

Fez'in Design on November 18, 2008 at 2:13 PM said...

hehehe...ada gak komen aku smlm yek.ko jgn plak ubah show anak ko tu ke show 'gempak' ko tuh

 

my SouL ~ my LifE ~ my LovE Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal