Thursday, November 27, 2008

Another TAG from Nanee Dayat

Posted by mama-khayra at 11:56 PM
ok ni TAG nyee...saje jek aku baca time blk dr post office siang tadi..hehehee so idak la comot bebenor aku kan...aci tak hihihihih

Rules:


1) Take a recent picture of yourself or take a picture of yourself right now.
ok done

2) Don’t change your clothes, don’t fix your hair…just take a picture.
saya jujur..tak tukar pong..heeee:D

3) Post that picture with NO editing.
tak tak...saye tak edit

4) Post these instruction with your picture.
OK!!!

5) Tag 10 people to do this..
ok..korang ni insan2 terpilih...berbangga lah yer...

again,aku rase org yg sama jugekk hahahaha..
ning,nur,dd,sehelai murni,ana,along mama haris...

okehhh...aku cuba sedaya upaya supaya korang tak muntah tgk gambo nih ekekeke...

sila2 buat yer...blogger-emoticon.blogspot.com

16 comments on "Another TAG from Nanee Dayat"

dd dudu on November 28, 2008 at 12:17 AM said...

alamaakk terbace entry ni plak ;p tp xpakai tudung ni, cane ni cane cane, xleh main tipu kannn hihi ;p

mama-khayra on November 28, 2008 at 12:29 AM said...

dd dudu : haaaa..abesss. amik gambo pat hahaha

Mama Hakimi on November 28, 2008 at 9:27 AM said...

weih... leh tak jgn suka tag akak? ish.. ish.. ish.. yg aritu punye tag pon setengah nyawa nk buat... ni nk amik gambo plak.. huwa... dh laa tgh xlawa nih.. huwaaaa.. huwaaa..

mama-khayra on November 28, 2008 at 9:56 AM said...

mama hakimi : hahahahaa owwhh banyak keje skolah akak kene buat ekk...alerrrss amik gamba jek,sgt senang..:P

Anonymous said...

mmmm... yang sebelum ni pon aku lum tag lagi...huhu - ning -

nIng OnLy on November 29, 2008 at 12:51 AM said...

yag sebelum ni pon aku lum tag lagi huhu

mama-khayra on November 29, 2008 at 12:53 AM said...

ning : harusla ko jawab yer kekekeke

Nur_k on November 29, 2008 at 4:49 AM said...

jadiknyer aku akan jawab tag biler aku rasa..aku cun aritu.aci x..muaakakaak

Nur_k on November 29, 2008 at 4:50 AM said...

bukan ker aku ada kasik komen tadi ?

Nur_k on November 29, 2008 at 4:51 AM said...

aku nyampah tul comment yg ala2 kene ada mode approval..muakakak..ada org SPAM ker

mama-khayra on November 29, 2008 at 10:52 AM said...

nur_k : moderate comment tuh tuk komen yg posting nye 1 hari dan sebelum2...kalo posting arini,arini komen tade moderate tuh.kalo tak wat cenggitu aku konpem tak pasannye ade org komen ehehehe...tak kisah ler,janji ko buat hahahaa.bukan aku tau pon ko cun tak cun bile wahahaha

adeqq on November 29, 2008 at 11:41 PM said...

muke sweett.. hehehe.. x sangka da ade baby.. macam single je lg...

mama-khayra on November 29, 2008 at 11:43 PM said...

adeqq : alololooo jangan lah cakap akak ni cam single lagi,malu ahkakkk aauuwww :P

anaash on December 1, 2008 at 2:43 PM said...

ilaaa..ana tue saya ke?? hehehehe

mama-khayra on December 3, 2008 at 12:42 AM said...

anaash : ya loorr..ana iteww kamu..:D

pandangdenganmatahati on December 10, 2008 at 1:04 PM said...

kak illa.. sy sudah buat tag ini ^^

 

my SouL ~ my LifE ~ my LovE Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal