Saturday, November 22, 2008

Petola ku..

Posted by mama-khayra at 11:07 PM
ehhhmmmm...ni la jadiknye klu soh org laki bli sayur...[ laki aku la,laki org aku tatau heheehe ]

pagi tadi masa ikhram nk kuar beli breakfast aku pesan kat die...

me : B,nnt blk singgah pasar bli petola,kentang,carrot okehh..

him : ok!
then aku pon teruskan la keje2 umah aku..sapu lantai,mop umah,lap kipas,cuci beranda dapur...agak2 korang bape kalori aku dh burn ekekekekekeblogger-emoticon.blogspot.com

ting tonggg..loceng umah bunyi, masuk2 jek nmpk muka ikhram yg kepenatan dukung khayra yg agak berat iteww...shiaannn. aku saje soh die bawak khayra skali sbb tamo kasik khayra kaco aku kemas umah..hihihihihii.

him : B,barang lain seme ade,pelato jek tade..

me : hahh??pelato??u cakap pelato kot tu yg kakak tu kate tade...

him : heeeeee...[ sengeh tanpa rase bersalah ]

dan khayra pon join sengeh sama cam daddy..owhhh uols berdua nih, sangat comel okeh sengeh sama2..sib baik tade kamera kat tgn. kalau tak mama dh snap gamba dah..

laki aku ni pon dah cam p.ramlee la pulak cakap felat-felat...huhuuuu

I ♥ both of u sooo mucchhh!!!

0 comments on "Petola ku.."

 

my SouL ~ my LifE ~ my LovE Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal