Tuesday, November 25, 2008

Mana Puting KhayrA??

Posted by mama-khayra at 1:29 AM
ok...now khayra dh pandai nk sorok2 puting ye...
since dh pandai masukkan barang dalam bekas kamera..semua mende die nk sumbat dalam tuh...

memula mama tatau khayra dh sorok puting die dalam tuh.smpi la waktu tdo khayra nangis2 dh nk puting..pusing2 umah masuk bilik kuar bilik, tgk bawak sofa,bawah katil,dalam toilet [ smpi tade idea mana pi puting,dalam toilet pon cr ]...tak jugak jumpa..tetiba teringat bekas kamera sbb pagi tadi nmpk khayra masukkan hp dalam kamera...

kaaannn btolll,ade dalam kamera...wah mama pon ape lagi bebel2 la sambil gelak2 sbb tak sangka khayra simpan dalam tuh...blogger-emoticon.blogspot.comhaaiihhhh budak neyyhh.

khayra as usual,gelak sakanblogger-emoticon.blogspot.com.



ni khayra yg gigih...


ni hasil sorokan die...nampak tak..nampak tak...

blogger-emoticon.blogspot.com

9 comments on "Mana Puting KhayrA??"

anaash on November 25, 2008 at 12:16 PM said...

ooo..khayra hisap puting yekk..ilaa..khayra dah bapa bln ekk..dah pandai jalan x??

mama-khayra on November 25, 2008 at 5:42 PM said...

ana : ye die isap puting since pantang lagi...now die dh setaun 1 bulan dah ehehehe.jalan tak lagi, tp mulut cam mak nenek hihihiii..mulut lagi ringan drp kaki nmpknye...:P

anaash on November 26, 2008 at 9:43 AM said...

sekejap jek dah setahun ekk..auni pun kejap jek dah 3bln..pejam celik pejam celik dah tua rupanyaa kita nie kann..huaaa..
Adusss..kena tag lg ke??

Mama Hakimi on November 26, 2008 at 1:05 PM said...

Khayra.. pasni sorok tempat lain ek.. bagi mama awak pening kepala nk cari kat mana okeh?

mama-khayra on November 26, 2008 at 1:26 PM said...

ana : mmg kejap jek rase..kengkadang cam tak caye plak dh setaun dh kita jaga anak kita tau..

haa jawab tag tuh hahaha

mama akimi : haaihhh die dh mula sorok tempat lain,dalam laci mainan pulokkk...huwawaaaa

kakak nebel said...

kayra sorok puting..tak cun la pakai puting..tak levish!

mama-khayra on November 27, 2008 at 6:20 PM said...

kakek nabel : tak cun pong takpe, janji tidornyaa lena sudaaa...:P

kalo idak pening pale aku dengor die nanges,tak aman aku ngan ikhram nk manja2 huwaahahahah..

Ct Farah on November 28, 2008 at 7:44 AM said...

tomey ar anak akak...geram tgk

bidadari hati suami on December 12, 2008 at 11:03 PM said...

ish2...anak dbrain ni...mmg bijak wat mama dia pening...hahaha...ko kena bg dia kwn tuh illa... ;p

 

my SouL ~ my LifE ~ my LovE Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal