Tuesday, November 25, 2008

Tag dari dd dudu

Posted by mama-khayra at 11:59 PM
owwhh rupanye tak perasan dd dudu ade tag saye hihihhihii..tapi tag kali ni soklan nye sangat lah susahh...cam jawab soklan paper agama dolu2 korang ingat tak?1 soalan kene bagu 3-5 jawapan hihihihii...adehhh dehhh..

ok2,jawab dengan
gigih..blogger-emoticon.blogspot.com

7 ciri wanita/lelaki idaman anda


* baik - ikhram baik
* penyayang - okeh die sangat penyayang
* tak buat mende2 yg jahat .i.e kaki pompuan,kaki botol dan berbagai mende lain yg menjelikkan - of course tak buat sbb tuh saya kawen ngan die
* bukan seorang yg berwajah jambu - mana bleh jambu sangat, kang org ingat saya makcik die mana aci hahaha!
* tak suka marah2 - saya paling byk marah rasenye hiihihihi
* tak pukul pompuan - yerp..never
* hormat org especially mak ayah die - kalo tade mak ayah die,mana nk datang die

7 wanita/lelaki yang pernah anda minati sepanjang hidup

* pompuan yg cantik - pompuan kan suka yg cantek2...bukan sbb lesbo ke hape okehhh
* laki yg ensem hihihiihii - laki pon suka tgk pompuan cantek kan
* ziffi - hahaha tiru dd nyer jawapan,tp mmg minat die sbb kelakor
* nabil raja lawak
* masa skolah rendah saya penah minat cikgu saya hahahahahahaa...bila dh masuk secondary,saya pon pelik nape saya minat die.ahh perasaan budak2 jek tuh.mungkin
sebab die baik bukan sebab sayang ke hape.ahh ape lah yg saya tau masa tuh uhhh!!!
* mawi - owwhhh saya penah minat die...cesss
*

7 perasaan sekiranya keluar dengan seseorang yang anda minati

* malu
* getik hahaha tapi getik lam ati jek la
* huuuu tatau la rase ape..susah la soklan neyyhh.
*
*
*
*

7 tempat istimewa yang ingin dilawati bersama pasangan anda

*bali
*jepun
*korea
*paris
*london
*aussie
*hong kong

~hahahahaa main jawab jek tuh,pei mana2 pon best kalo ngan org yg kita sayang

7 barangan/sesuatu istimewa yang mungkin akan anda hadiahkan pada pasangan anda

*nak hadiahkan hati jugak cam dd hahaha
*perfume - ikhram sgt suka perfume
*new laptop
*digital camera
*plasma tv - cam sian jek tgk die asyik tenung2 plasma tv kat shopping complex.wahhh cam la haku kaya sgt nk blikan hahahaha.aku pon die tanggung ahakss
*
*

7 tajuk lagu yang akan anda nyanyikan untuk pasangan anda

*banyak dah lagu nyanyi kat die...tak henggat dah..:D
*
*
*
*
*
*

7 rakan yang anda tag dan mahu mereka buat PERIHAL 7 ini.
1- nur
2-along mama haris
3-saliza
4-nanee dayat


blogger-emoticon.blogspot.com

8 comments on "Tag dari dd dudu"

dd dudu on November 26, 2008 at 1:22 AM said...

ohoooo akak penah minat mawi rupenyee (hihi ketawa sorok2 belakang langsir) ;p

mama-khayra on November 26, 2008 at 1:30 AM said...

hep hepp....jangan gelak [ hahahahaa gelak jugak lam ati ]

Nanee Hamid on November 26, 2008 at 10:06 AM said...

hahaha..mawi??ampeh...

nnt la aku jawab tag ko nih ek..
tunggu time jiwang2..=p

mama-khayra on November 26, 2008 at 11:55 AM said...

nanee : hahahaaha..sib baik mawi tak penah jumpa aku..klu tak kalah ahh ekin kah3..perasan tak hengat.

Mama Hakimi on November 26, 2008 at 1:01 PM said...

along tu akak ke? wakakakaka....

mama-khayra on November 26, 2008 at 1:24 PM said...

ye ye along tu akak la hikhikhik...nnt saya edit along mama haris ekk..:P

Nur_k on November 26, 2008 at 4:35 PM said...

mengapa musti aku yang ko tag no. 1???

mama-khayra on November 26, 2008 at 7:28 PM said...

nur : tahlaaa..dh haku ingat ko hahahahh..

 

my SouL ~ my LifE ~ my LovE Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal